WE CONTINOU TO BE CHOSEN BY PROFFESSIONALS
+381113345626
General Anouncements

serbian...

Main Page

Udem Balkans International Certification Limited je međunarodna sertifikaciona kompanija  koja pruža trećim licima sistem upravljanja revizijom, CE označavanje proizvoda, revizije sertifikacije proizvoda, inspekcijske poslove i usluge obuke, širokom spektru kompanija.

 

Naš cilj je da pomognemo svojim korisnicima da postignu i održe svoju sertifikaciju bez bilo kakvog kompromisa sa našim principima nezavisnosti, privatnosti i nepristrasnosti. Cilj nam je i da obezbedimo konzistentno visok nivo usaglašenosti koji ispunjava ili premašuje očekivanja našeg korisnika. Imamo za cilj da pružamo usluge drugačije, u skladu sa međunarodnim pravilima pružanja ovih usluga. Takođe, cilj nam je da povećamo broj usluga i sertifikacija tokom vremena kako bismo izašli u susret rastućim potrebama naših klijenata, kao deo našeg kontinuiranog procesa napretka.

 

Naš cilj u Udem Balkans-u je da razvijemo i održavamo dugogodišnje partnerstvo sa našim korisnicima s obzirom da oni teže savršenstvu u isporuci svojih usluga i proizvoda. Naše stručno osoblje spremno je da odgovori na izazov i izbori se sa komplikacijama i teškoćama u vezi sa ocenom aktivnosti u vašoj kompaniji. Ponosni smo na ono što činimo kako bismo pomogli našim korisnicima da dođu do svojih ciljeva kroz upotrebu aktivnih usluga revizije i proaktivnog izveštavanja.

UDEM BALKANS D.O.O.
2022 © | All Rights Reserved
Address: 27. Marta 25a/4 Palilula Beograd
Tel: +381113342284 Fax: +381113345626 E-Mail: info@udembalkans.com